Miért használja 10-ből 7 kismama az Okinawai Korall Kalciumot, mint a legjobb kalciumforrást?

Mint azt már gondolom hallottad, minden várandós anyukának meg kell emelnie a napi bevitt kalcium mennyiséget. Ez nem új keletű dolog, ezt már a nagyanyáink is tudták, és literszámra nyakalták a tejet várandósságuk alatt.

Azonban a mai fejlett technikával arra is rájöttek, hogy nem elég csak a kalcium, szükséges a magnézium is, mivel mindkettő kulcsfontosságú szerepet játszik a csontképződésben. És az sem mindegy, hogy milyen arányban visszük be a szervezetünkbe.

Ha megnézzük azt a tényt, hogy a tej fogyasztásával kapcsolatban mennyi ellentmondással találkozunk, teljesen megértem azokat a kismamákat, akik kétségbeesve keresik a kalciumot tartalmazó élelmiszereket, és próbálnak minél többet magukba tömni, abban a reményben, hogy ezáltal elegendő kalciumhoz tudják juttatni születendő kisbabájukat.

Akkor most nézzük a különféle táplálékkiegészítőket, tablettákat, kapszulákat, pezsgőtablettákat. Mert az élelmiszerek mellett manapság jelentős szerep jut nekik is. Mit tudunk róluk?

Manapság egyre több felé halljuk, hogy újabb és újabb termékek bukkannak fel a piacon hol itt, hol ott. Az egyre bővülő kínálat azonban azt is eredményezi, hogy nehezebb lett a választás, és sok olyan termék is a piacon van, amelyek eredete hagy némi kivetnivalót maga után.

Mik lehetnek ezek a veszélyforrások:

  • Szervetlen, kémiailag előállított anyagok, melyek felszívódása nem a legmegfelelőbb.
  • Különféle szennyeződéseket tartalmazhatnak, melyek ártalmasak az egészségre, és ronthatják a készítmény hatását.
  • Nem megfelelő formában árusítják.
  • Nem megfelelő eljárással állítják elő.

Nagyon kell figyelni ezekre a „látszólag” apróságokra, mert nagy mértékben csökkenthetik a készítmény hatását.

A kalciumot a lehető leg „szervezet közelibb” állapotában a japán Okinawa szigetek melletti korallzátonyon találták meg a kutatók. Ami pedig tovább erősíti ennek a csodálatos virágállatnak a hasznosságát, hogy az eredeti Okinawai Korall Kalcium nemcsak kalciumot és magnéziumot tartalmaz, hanem a felszívódásához szükséges rezet, bórt, és cinket, továbbá még több mint 70 féle, a szervezetnek elengedhetetlenül fontos nyomelemet.

A megoldás tehát a kalcium természetes pótlására a szervezetben, az eredeti Okinawai Korall Kalcium!

Ez a készítmény 2:1 arányban tartalmazza a kalciumot és a magnéziumot, továbbá 74 féle nyomelemet, melyek segítségével könnyebben és hatékonyabban épülnek be az ásványi anyagok a szervezetbe. Minderre nagy szüksége van a kismamáknak, ugyanis nekik nemcsak maguk miatt kell jobban odafigyelniük arra, hogy mit visznek be a szervezetükbe, hanem ott van az a kis csöppség is, akinek nem sok választása van.

Mivel az eredeti Okinawai Korall Kalcium felszívódása az összetételének és minőségének köszönhetően közel 100%-os, és teljesen természetes, komplex formában tartalmazza a kalciumot, a magnéziumot és a többi nyomelemet, ezért ennek szedése nagy terhet vesz le a kismamák válláról.

„Ezt a terméket a szakemberek egyszerűen csak a “XXI. század étrendkiegészítőjének” nevezik. Mi lehet az a tulajdonsága, amellyel kiérdemelte ezt a jelzőt? Az egészség megőrzésében és annak elvesztése esetén a visszaszerzésében betöltött komplex hatása révén. Olyan hatások révén, amelyek elérése érdekében régebben többféle terméket, készítményt kellett szednünk (nem nélkülözve a mesterséges készítményeket sem). Ám most mindezeket az előnyöket egyetlen készítmény ötvözi természetes formában, és ez nem más, mint az eredeti Okinawai Korall Kalcium.”
Vevővélemény

Kiknek nyújt még segítséget a készítmény

Nagy segítséget nyújt többek között a csontritkulásban szenvedőknek, a szervezetük lúgosítására törekvőknek, azoknak, akik természetes formában a létező legjobb beépülési aránnyal szeretnék pótolni szervezetük ásványi anyag szükségletét, a várandós kismamáknak, akiknek megemelt szinten kell szedni a kalciumot, mert az a kisbaba csontozatába is beépül, a kisgyermekeknek, akiknek napról napra szemlátomást növekszik, erősödik és sűrűsödik a csontozatuk, akik lassítani szeretnék öregedési folyamataikat, és akik minél kisebb esélyt kívánnak adni a daganatos betegségek kialakulásának. És természetesen, akik egyszerűen csak a még meglévő egészségüket szeretnék megőrizni.

De mégis, mennyibe kerül az eredeti Okinawai Korall Kalcium?

Habár tudom, hogy ez a termék minden további nélkül megér 20-25.000.- forintot, de azt is tudom, hogy ez az összeg megterhelné a családok költségvetését. Ugyanakkor tudom, hogy ez a termék mekkora szolgálatot tesz azoknak, akik különböző problémákkal küzdenek, és azoknak, akik ezeket a problémákat szeretnék megelőzni egészségük védelme érdekében. Olyan árat kellett tehát kialakítanunk, amellyel anélkül tehetjük könnyen elérhetővé a terméket, hogy a túlzottan alacsony ár lerombolná a készítmény értékét. És arról még nem is beszéltem, hogy az eredeti Okinawai Korall Kalcium készítmény 200, azaz kettőszáz gramm Okinawai Korall Kalciumot tartalmaz, ami az előírt adagolást betartva több, mint két hónapra elegendő mennyiség.

100% Bio Okinawai Korall Kalciumot igen kedvező áron, mindössze 12.490.- forintért a Tiéd lehet, és ezzel megalapozhatod nemcsak a saját, de gyermeked kalciumszükségletét is!

Mivel a készítmény több mint két hónapra elegendő mennyiséget tartalmaz, ezért számoljunk egy kicsit:
2 hónap = 60 nap

9.890 / 60 = 164 Ft

Tehát Neked naponta kevesebb, mint 165 forintba kerül, hogy biztonságban tudhatod magadat és babádat.

Mit jelent ez?

  • Azt, hogy mostantól nyugodtan hajthatod álomra a fejedet, mivel Te lelkiismeretesen mindent elkövetsz a magad és születendő gyermeked egészségéért.
  • Azt, hogy nem kell félned attól, hogy gyermeked laktózérzékenységgel születik.
  • Nem tejet kell innod azért, hogy kalciumot vigyél a szervezetedbe (arról nem is beszélve, milyen ellentmondásokkal találkozunk a tej fogyasztásával kapcsolatban).

Rendeld meg még ma az Okinawai Korall Kalciumot, mert csak így kezdhetsz el elég korán törődni kisbabád egészségével.

————————————————————————————————————————————————————————————————————
Okinawai Korall Kalcium
12.490 Ft

Üdvözlettel:

Soltész Gábor
Természetgyógyász és Egészség Tanácsadó
A csontritkulás és a lúgosítás szakértője