Olvasd el, mit üzennek Neked azok, akiken már segített az Eredeti Okinawai Korall Kalcium:

„Sokat lehet hallani a méregtelenítésről, én is tisztában voltam ennek fontosságával.

Elkezdtem a NET-en ezzel kapcsolatban keresgetni, akkor találtam rá az OKINAWAI KORALL KALCIUMRA.

A termékről leírtak alapján, s nem utolsósorban az a tény győzött meg, ahogy ez a TEAM hozzáállt a dolgokhoz. Nekem volt egy olyan problémám, hogy már hetek óta csak gyógyszerrel volt székletem. Két hét koráll kálcium szedés után ez a problémám megoldódott.

Azt mondtam már ezért is megérte ezt a terméket megvásárolni. Beszereztem lakmusz papírt, hogy megnézzem milyen lett a szervezetem ph értéke ,ma reggel megmértem, 7,5 volt, ennek én nagyon örülök. Köszönöm Gábor.

Én erős csontritkulásban szenvedek, de a termék szedése után javultak az értékeim (nemrégen voltam csontritkulás vizsgálaton).

Nagyon fontolgatom, hogy abba hagyom a gyógyszerek szedését, inkább vagyok híve a természetes dolgoknak, mint a vegyi anyagoknak.

Egy nagyon lényeges dolgot meg kell említenem, hogy a Soltész Gáboréknak nem az a céljuk, hogy minél több terméket eladjanak. Ők továbbra is figyelemmel kísérik az egészségi állapotomat, tanácsokkal látnak el, hogyan étkezzek, mozogjak, stb .

Még arra is van gondjuk, hogy a szükséges vitaminokkal is el legyek látva. Örülők, hogy rájuk találtam, ez egy létező vállalkozás,nem csapnak be. Nekem hamarosan elfogy az első dobozom, nemsokára rendelem a következőt.

Én csak tiszta szívvel tudom ajánlani bárkinek.”

Vancsura Erzsébet, Budapest
„Szép estét Gábor! Egy jó hírt szeretnék Veled közölnöm. Ma voltam csontsűrűség vizsgálaton és az eredményeim sokkal jobbak lettek, megkérdezték, mi az az alternatív gyógymód amivel ezeket az eredményeket elértem és boldogan mondtam, hogy mit szedek.

Azt mondták, hogy alkalmazzam továbbra is, mert hatásosnak látszik. Köszönöm Gábor, hogy általad megismerhettem ezt a „csodás” korall kalciumot.”

Gy. Anna, Eger
„Baktérium okozta savasodás miatt, refluxos gyomor görcseim voltak, mondanom sem kell, átestem minden vizsgálaton .A felírt gyógyszerek persze nem használtak. Az volt a megoldás hogy mindig víznek kellet nálam lenni. Én még szerencsésnek mondhatom magam,mert nekem a görcs csillapodott a víztől.

A Korall Kalcium-tol a gyomor panaszok tejesen elmúltak!!!

A csontjaimmal azért nem ilyen egyszerű, de nagyon sokat javult, és úgy érzem hogy folyamatosan jobban vagyok!!

2-3-éve jelentkezett hogy egy rossz mozdulattól, olyan fájdalmaim voltak, mint ha bordám tört volna. Persze megint kivizsgálás, persze eredménytelen, mondván nincs törés. Kis idő múlva nagyot emeltem, és újra ugyan az a fájdalom csak még erősebben.

Hozzá teszem, nagyon hosszadalmasan!!!

Új kivizsgálás, majd kiderült hogy csontritkulásom van nagyon nagy %-ban. Több gyógyszert próbáltattak velem, de több gondot okozott mint javított.

Ekkor olvastam a netten a Korall Kalciumról!! Sajnos nem tudtam rögtön rendelni, de most már szedem és nagyon sokat segített, szinte teljesen jól vagyok, már nem kell félnem a hirtelen mozdulatoktól!!!

Ezt a javulást kizárólag a Korall Kalciumnak köszönhetem,erről meg vagyok győződve!!”

Baranyai Erika, Budapest
„Én egy 36 éves fiatalember vagyok aki 23 hónappal ezelőtt még egy túlsúlyos emberke volt! Aztán egyik napról a másikra eldöntöttem, hogy Életmódot váltok nevezetesen „Lúgosítom” a szervezetemet!

Egy tisztítókúrát követően, összeállítottam a saját lúgosítóétrendemet és már 23 hónapja a szerint élek az édesanyámmal együttvéve, aki nagyon sokat segített, hogy ezeket az ételeket el tudjuk készíteni!

A lúgosítás áldásos hatása, hogy a szervezet folyamatosan tisztul meg az évek során lerakódott salak-és méreganyagoktól valamint segítségével folyamatosan olvadnak le a kilók minden nehézség nélkül! Ennek köszönhetően a mai napig én személy szerint 70 kilótól, édesanyám pedig 37 kilótól szabadult meg sikeresen!

Hogy jön ide a Korral kalcium? Életmódváltásunk első napjától a mai napig naponta rendszeresen fogyasszuk az Okinawai Korall Kalciumot, mely ugyebár nem csak a szervezet lúgosításában segít, hanem feltölti azt ásványi elemekkel is, ami nagyon lényeges szempont, hogy ne legyen hiányállapot azokból!

Mindezek után én csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy próbálja ki és ne sajnáljon az egészsége érdekében befektetni egy csekély összeget, mert mi lehet fontosabb a saját egészségünknél? Talán mások egészsége! Ezért is osztottam meg tapasztalatomat, hogy mások is hasznosíthassák az itt leírtakat és egy másik oldalról mutassam meg az Okinawai Korral Kalcium Jótékony hatását!

Jó egészséget mindenkinek és hálás köszönet Soltész Gábor természetgyógyász Úrnak azért, hogy lehetővé tette, hogy hozzájuthassunk ehhez a nagyszerű termékhez! Köszönettel: Török László”

Török László, Jánkmajtis
“Az elmúlt évben, nem tudom miért, a testsúlyom 56-58 kg-ról 65-67 kg-ra gyarapodott, és sehogy se tudtam visszavinni az eredeti értékre, bármivel is próbálkoztam (hozzáteszem, hogy rengeteg mindent megpróbáltam!). Ezenkívül elkezdtek dagadni a lábaim, és az emésztésem se volt az igazi. Négyheti, napi 3 grammnyi Okinawai Korall Kalcium elfogyasztása után a testsúlyom 59-60 kg lett, megszűnt a láb dagadásom, és általánosságban is sokkal jobban érzem magam. Így már szívesebben megyek az emberek közé, felszabadultabb vagyok és talán más színben látom az életem is.

A kisfiamnak is sokat segített az eredeti Okinawai Korall Kalcium: ő, aki sokat focizik és ugrándozik, egyszer csak fájni kezdett az egyik forgócsontja, a bokája majd a térde. A térde fel is volt dagadva és én kétségbe voltam esve.
Orvoshoz készültem vele, bár őszintén szólva, csak ettől szerettem volna megmenteni mindig, és csak húztam- halasztottam a dolgot. Előbb inkább saját magam próbálkoztam kikúrálni. Pont ekkor találtam meg, keresgélve az interneten az Okinawai Korall Kalciumot, és ha már rátaláltam hát kipróbáljuk alapon elkezdtem neki is adni.

Kétheti korall kalcium fogyasztás után egyik lába sem fáj! Eleinte nem akartam elhinni neki és egyre csak kérdezgettem, hogy: “tényleg nem fáj a lábad?” Az a gyerek, aki addig örökké panaszkodott, sőt látványosan dagadt a térde, most vidám lett és gondtalan. A lábai rendbe vannak és újra örömmel mozog! Én mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a csodálatos terméket, az Okinawai Korall Kalciumot.”

Hajkó Katalin, Debrecen
“Éppen akkor már 1 éve szenvedtem a térdfájdalmaimtól, amelyek nagyon érzékenyek voltak a hidegre, és a járásra. Egyre nehezebben mozogtam, és már az utcára se nagyon volt kedvem kimenni, már azt hittem, hogy hátralévő életemet a négy fal között kell leélnem.

Gondolkodtam, és rájöttem arra, hogy el vagyok savasodva! Természetgyógyász barátomtól, Soltész Gábortól ajándékba kaptam egy doboz Eredeti Okinawai Korall Kalciumot kipróbálásra. Mikor az első adagot beletettem a 0,5l tisztított vizembe, azonnal elkezdtem figyelni a hatását! 1 óra múlva már nem éreztem a fájdalmat a térdemben, és ez örömmel töltött el.

Azóta is folyamatosan szedem az Okinawai Korall Kalciumot és teljesen megváltozott az életminőségem: újra tudok lépcsőn közlekedni, én járok a piacra bevásárolni és a bevásárló kocsit is gyalogosan húzom haza.”

Galgóczy László (52), Budapest
“Már régóta küszködtem allergiás panaszokkal. Minden évben lestem a naptárat, azon izgulván, hogy minél később köszöntsön be az augusztus, mert tudtam, ahogy elérkezik, az én nyaramnak vége. Állandóan folyt az orrom, könnyezett a szemem, nem kaptam levegőt és teljesen legyengültem. Ekkor már azért figyeltem a naptárat, mikor lesz már vége az allergiás időszakomnak.

Idén tavasszal egy kedves ismerősöm ajánlotta, hogy próbáljam ki az Eredeti Okinawai Korall Kalciumot, mert neki már segített ezekben a nehéz időszakokban. Gondoltam, nincs mit vesztenem, hát kipróbáltam.

És ami történt, azt nem gondoltam volna. Szokás szerint megint úgy terveztem a nyaramat, hogy augusztusig letudjam a nyaralást a családdal és vártam az allergia szezon beköszöntét. De valahogy csak nem akart elindulni. Azt figyeltem, hogy körülöttem már szinte mindenki küzd az allergiával, nekem meg csak maximum viszket az orrom és néha tüsszentek egyet.

Kezdetben nem is értettem, hogy mi is történhetett. Aztán kapcsoltam: hát persze, a korall kalcium. Azóta is hálás vagyok az ismerősömnek, és most már én is, akinek csak tehetem, ajánlom a használatát.

Ha már itt tartunk, most jut eszembe: egyik ismerősöm már nagyon régóta küszködött húsig hatoló ekcémás tünetekkel a tenyerén. Nem tudott már szinte semmit se megfogni, és a fájdalmai éjszaka még jobban növekedtek, szinte az elviselhetetlenségig: szinte le sem tudta hunyni a szemét, egyfolytában hűtenie kellett a kezét, hogy valahogy elviselje a fájdalmait.

Neki én magam ajánlottam, hogy próbálja ki az Eredeti Okinawai Korall Kalciumot. Elkezdte szedni a korall kalciumot, és a tenyérbőr problémái rövid időn belül elmúltak. Azóta mintha kicserélték volna: nyugodtan alszik, kipihenten ébred és nappal el tudja most már látni a feladatait a háztartásában.”

Blága Tamás (www.topiglas.hu)
“Már fél éve küszködtem a krónikus nyakfájdalmaimmal. Nem tudtam tolatáskor sem hátrafordulni, vagy hátranézni az erős fájdalmak miatt. Ekkor találkoztam az Eredeti Okinawai Korall Kalciummal, amelyet elkezdtem fogyasztani; két hét múlva a fájdalmaim csökkentek, 3 hét után teljesen megszűntek. Az erőnlétem, terhelhetőségem is látványosan javult, és azóta újra hódolhatok a sportszenvedélyeimnek.

Hivatásos búvárként a világ tengereiben mindig sokat csodáltam az élő korallokat. Nem gondoltam, hogy a korallok egyszer még ennyi jót is tesznek nekem, családomnak, ismerőseimnek, ismeretleneknek. Fenntartásaim voltak a kitermelést illetően, de miután utánanéztem, megtudtam, hogy szigorú japán előírás és ellenőrzés – az élő korallok és a természet maximális megóvása – mellett folyik a fosszilis korall kiemelése a tengerfenékről.”

Udvarhelyi Csaba
“Én majdnem 3 hónapig ettem a Korall Kalciumot, és a mozgásom annyira javult, hogy egymagam javítottam ki a házamon (kamionoktól) keletkezett repedéseket, létráztam, vakoltam, utána még a mellékhelyiségeket is kimeszeltem. Nem azt mondom, hogy gyorsan, de megcsináltam. Tavaly ez még nem ment, takarítani sem tudtam rendesen az ízületi és csont fájdalmak miatt. Ezenkívül reggelente nincs problémám a WC-re menéssel, igaz este joghurttal eszem a port.”
Dallos Éva
“Japánban történt utazásaim során találkoztam az okinawai korallból készült nagytisztaságú, természetes ásványianyag komplexet tartalmazó porral. Ami nagyon megragadott ebben a termékben, hogy a természet receptúrája a legmegfelelőbb arányokat biztosítja ebben a készítményben, és azt már régóta tudjuk és valljuk, hogy a természet receptúrájához sem hozzáadni, sem elvenni belőle nem szabad. A lúgosító ásványi anyagok pótlására tiszta szívből javaslom mindenkinek ezt a terméket, az Okinawai Korall Kalciumot.”
Jakab István szeretetgyógyász (www.vivanatura.hu)
“A túlzott foszfor fogyasztás miatt jelentősen növekszik testünk kalcium szükséglete. Jelenleg a foszfor bevitel meghaladja az 1000mg/napi mennyiséget (ehhez hozzájárulnak a műtrágyák és a foszforsavval készített italok is), ezáltal már fiatalkorban megindul a csontok kalcium vesztése, és kimutatható a csontritkulás. Mivel ezáltal is fokozottan savas irányba tolódik testünk kémhatása, így kétszer annyi kalciumra van szükségünk a biológiai folyamatok követelményei miatt. Erre nemcsak a leendő kismamáknak, hanem mindenkinek szüksége van. Természetes arányok, természetes forma…. Nem kémiai, mesterséges úton előállított kalciummal, hanem természetes kalcium bevitellel kell fokozni többek között a kismamák magzatainak világra hozatalát és az anyatej kalcium tartalmát. Ezért ajánlom mindenkinek az Okinawai Korall Kalcium fogyasztását.”
Prof. Dr. Török Szilveszter (www.eletero-haz.hu)